אני טיפוס שתמיד מפנטז על האוכל של אמא!!
אז הפעם מתכון טבעוני של האמא המהממת שלי.
מבטיחה שתחסלו את הסיר.
קציצות פרפקט בולס עם אפונה, ארטישוק ברוטב לימוני עדין.
מצרכים:
פרפקט בולס טבעוני
כוס אפונה
5 יחידות ארטישוק
2 תפוחי אדמה
5 שיני שום קצוצות
2 עלי סלרי קצוץ
1 בצל סגול קצוץ
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
1 כפית פלפל שחור גרוס
צרור פטרוזיליה
1/2 כפית צילי גרוס
1 כפית סוכר
1 כף שטוחה כורכום
1 לימון סחוט טרי
1 כוס מים
הוראות הכנה:
מחמים סיר עם שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד להזהבה עדינה, מוסיפים את השום ומטגנים עוד כ5 דקות.
מוסיפים את הארטישוק, מטגנים קלות, מוסיפים את הסלרי, האפונה ותפוח האדמה.
מערבסים ומוסיפים את המים, מתבלים במלח גס, פלפל שחור, צ'ילי גרוס, סוכר, כורכום, מיץ לימון ומוסיפים את הפרפקט בולס.
מבשלים כ 40 דקות על אש קטנה, בסיום מוסיפים את הפטרוזיליה.
בתאבון חברים:)